Свято Останнього дзвоника

Друк

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Сьогодні дзвоник востаннє пролунав  і для випускників  «Університету третього віку» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення Подільської районної у м. Полтаві ради.

Студенти, під час навчання в «Університеті»  довели життєву теорему: молодість це передусім самовідчуття людини, яке не має жодного відношення до віку, зафіксованого в документах.

Учасниками художньо-мистецькогофакультету була створена неперевершена виставка рукоділля,  яка не залишила осторонь жодного!

Директор територіального центру Мазур Тетяна Миколаївна привітала всіх із закінченням навчального року, побажала всім міцного здоров’я, довголіття та запросила всіх до «Університету третього віку» на наступний учбовий рік.

Випускників музично привітали: хор «Полтавські піснярі» територіального центру, Полтавський центр позашкільної освіти: студія «Крафт» та «Естадес», музична школа № 1: ансамбль «Росинка» та Валерія Оніпко.

З гарним настроєм та сертифікатами про закінчення навчання слухачі йдуть на канікули.

 













 

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©