Екскурсія до Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру.

Друк


13 вересня відвідувачі територіального центру соціалбьного обслуговування (надання соціальних послуг) Подільського району були запрошені  до Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Даний заклад вже користується заслуженою увагою з  боку не тільки молоді, а й людей старшого покоління. Прекрасна територія, чудові вольєри з тваринами і птахами.

Наші відвідувачі люди дорослі, але з задоволенням слухали екскурсовода, і про заняття, і про історію, і про сучасне життя центру.Поважні люди, раділи зустрічі з представниками фауни, як діти. Ну скажіть, де ще можна зараз побачити павичів, куріпок, єнотів, качок, гусей і фазанів? А в екологічному центрі ось вони- поряд! Нікого не залишив байдужим і чудовий «експонат»- в'єтнамське карликове поросятко «Фунтик».

 Центр співпрацює і з знаменитим заповідником, заснованим ще сімейством Фальцфейнів, «Асканією-Нова». Гарний настрій отримали наші від- відувачі від чудово проведеної екскурсії екологічним центром учнівської молоді.

 





 

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©