До уваги одержувачів субсидії, які мають борги з оплати житлово-комунальних послуг

Друк

До уваги одержувачів субсидії,

які мають борги з оплати житлово-комунальних послуг

 

У зв’язку з закінченням опалювального періоду у травні поточного року органами соціального захисту населення буде проведено перепризначення субсидій на наступний 12-ти місячний термін (розраховується окремо на неопалювальний та опалювальний період).

          Згідно діючого законодавства субсидія не буде перепризначена тим сім’ям, які мають прострочену понад 2 місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, загальна сума якої перевищує двадцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн.).

  Інформацію про заборгованість органам соцзахисту нададуть організації-надавачі житлово-комунальних послуг в травні поточного року.

 У зв’язку з цим всім одержувачам субсидій, у яких є борги з оплати будь-яких житлово-комунальних послуг необхідно до 1 травня 2018 року звернутися до організацій, які надають вказані послуги, та вирішити питання погашення боргу або укласти договір про його реструктуризацію.

 Одночасно звертаємо увагу, що у разі надходження до управління соцзахисту інформації про наявні прострочені борги в загальній сумі понад 340 грн., субсидія буде перепризначена після документального підтвердження їх сплати або укладення   договору про реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку (якщо документальні підтвердження будуть надані протягом 2-х місяців -  субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої, в іншому випадку - з місяця надання документальних підтверджень).

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©