Бій без траншей і без окопів…

Друк


Коли весна вже повністю вступає у свої права, останні числа квітня знаменуються, на жаль, важкою датою, передовсім, для українського народу – 26 квітня увесь світ схиляє голови у скорботі через аварію на Чорнобильській АЕС.

Територіальний центр соціального обслуговування Подільського району не міг пройти осторонь цієї трагічної дати. 23 квітня підопічні відвідали тематичний захід у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеку імені І.П. Котляревського, у якому взяла участь фахівець із соціальної роботи Марина Дігтяр.

25 квітня у відділенні денного перебування Територіального центру відвідувачі зібралися на захід-вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи «Бій без траншей і без окопів…»

 

На жаль, цю подію не можна повернути назад. І все, що ми можемо зробити сьогодні – це шанувати пам’ять тих, хто кинувся захищати увесь світ і поліг у нерівній боротьбі зі стихією та приносити вдячність тим, хто залишився серед нас.

Саме така мужня людина завітала на захід до відділення денного перебування – учасник ліквідації І категорії Шаріпов Юрій Петрович. Він відверто розповів про тогочасні реалії, курйози, навіть позитивні випадки, а слухачі ставили безліч питань та ділилися спогадами із власного життя. На завершення зустрічі завідувач відділення денного перебування Марина Ус подякувала Юрієві Петровичу за щире слово та побажала йому усіх гараздів.

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©