ФЕЄРИЧНЕ СВЯТО ДЛЯ МАЛЕЧІ

Друк

      Феєричне свято для малечі!      

   Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. 

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Виконавчий комітет Подільської районної у м. Полтаві ради організував святкові заходи, присвячені до Міжнародного дня захисту дітей для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та всіх бажаючих мешканців Подільського району м. Полтави на площі Анатолія Кукоби та бульварі Б. Хмельницького. Всі присутні отримали задоволення від святкової програми, про що свідчили їхні посмішки та дзвінкий сміх.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисні веб-посилання

Thursday the 28th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©