СПІВПРАЦЯ З ОСН РАЙОНУ

Друк

  У приміщенні виконавчого комітету Подільської районної у м. Полтаві ради відбулася нарада голови ради Євгена Нагорного, заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу Євгенія Ленського та керуючого справами райвиконкому Олександра Кісільова з керівниками органів самоорганізації населення...

 

СПІВПРАЦЯ З ОРГАНАМИ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ  РАЙОНУ

     У приміщенні виконавчого комітету Подільської районної у м. Полтаві ради 13 червня 2019  року відбулася нарада голови ради Євгена Нагорного, заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу Євгенія Ленського та керуючого справами райвиконкому Олександра Кісільова з керівниками органів самоорганізації населення району.

     На нараді Євгеній Ленський підвів підсумки проведеного Двомісячника чистоти у районі, оголосив перелік проблемних питань, які керівникам ОСН необхідно подати до райради з метою продовження їх подальшого опрацювання. Також були обговорені питання співпраці у напрямку благоустрою селищ, надання інформації щодо відсутності ламп освітлення на вуличних ліхтарях та інші питання упорядкування благоустрою району.

     У ході наради Євген Нагорний наголосив на важливості та обов'язковості співпраці органів самоорганізації населення району з райрадою, адже керівники ОСН – це зв’язуюча ланка мешканців селищ з райрадою, через них доноситься інформація про болючі питання селищ. Це потрібно для усунення проблемних ситуацій та покращення життєдіяльності селищ.

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©