Перший дзвоник у Полтавській виправній колонії № 64

Друк

У Полтавській виправній колонії № 64 розпочався новий навчальній рік. У загальноосвітньому закладі при Полтавській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Полтавській області (№64) відбулися урочистості з приводу початку нового навчального 2012-2013 року та свята першого дзвоника. На урочистому заході були присутні дирекція та учителі навчально-виховного закладу, спостережна комісія при виконавчому комітеті Ленінської районної у м. Полтаві ради та керівництво Полтавської ВК №64.


 

Учні, які відбувають покарання, отримали привітання від викладацького складу, керівництва установи та спостережної комісії, а саме від: директора Полтавської вечірньої (змінної) школи № 1, Бабіюк Л.І., секретаря спостережної комісії Ленінського району Смаги А.В., директора професійно-навчального центру при установі виконання покарань № 64 Дудки С.В., заступника начальника установи, начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи Ворони О.В.. В їхніх словах звучали тепло і турбота, щире побажання вихованцям не втрачати віри в чисте та чесне майбутнє та йти дали до своєї мети.

Перший урок на тему: «Полтавщина – наш рідний край» провела директор Полтавської вечірньої (змінної) школи № 1, Бабіюк Л.І.

З метою забезпечення конституційного права осіб, позбавлених волі, на здобуття повної загальної середньої освіти у період відбування покарання, засудженим, які бажають підвищувати свій загальноосвітній рівень, незалежно від віку створено умови для самоосвіти, надається можливість навчання.

Усі бажаючі вчитися мають рівний доступ до якісної, безоплатної освіти та здобуття повної загальної середньої освіти. Так, у Полтавській виправній колонії № 64, утримується 1207 осіб, з яких понад 80 осіб виявили бажання вчитися у цьому навчальному році.

Адміністрація Полтавської ВК №64 та спостережна комісія при Ленінській районній у м. Полтаві ради всіляко сприяє свідомому прагненню засуджених до підвищення освітнього рівня, адже це є дієвим чинником процесу ресоціалізації, тобто відновлення засудженого у соціальному статусі повноправного члена суспільства, повернення його до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя.

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©