Чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Подільської районної у м. Полтаві ради за квітень місяць

Друк

27.04.2017р. у приміщенні Подільської районної у м. Полтаві ради відбулося засідання спостережної комісії з порядком денним:

1. Про хід проведення спільної роботи комісії Державної установи «Полтавська виправна колонія (№ 64)» та спостережною комісією при виконавчому комітеті Подільської районної у м. Полтаві ради в частині розгляду матеріалів УДЗ, заміну покарання більш м'яким переведення засуджених до колонії мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання за квітень місяць 2017 року.

 

 2.Про інформацію члена спостережної комісії Подольської районної у м. Полтаві ради Смаги Артема Володимировича про виїзну перевірку медико-санітарних умов засуджених у Державній установі «Полтавська виправна колонія (№ 64)»

3.  Заслухати звільнених з місця позбавлення волі осіб:

З метою сприяння соціальній адаптації, працевлаштуванню та відновленню при потребі відповідних документів.

За результатами обговорення спостережною комісією прийнято постанову:

1.  Погоджувати матеріали постійної профілактичної комісії Державної установи «Полтавська виправна колонія (№ 64)»   :

- по розгляду засуджених на умовно-дострокове звільнення, переведення до колонії мінімального рівня безпеки до застосування заміни не відбутої  частини покарання  більш  м’яким;

2. Взяти до уваги інформацію члена спостережної комісії Подільської районної у м. Полтаві ради Смага А.В. про виїзну перевірку медико-санітарних умов засуджених у Державній установі «Полтавська виправна колонія (№ 64)»   .

3.  Присутнім звільненим з місць позбавлення волі особам надано інформацію щодо працевлаштування та матеріали актуальних вакансій ПМЦЗ станом на 05.04.2017р. Надалі проводити відповідну роботу та соціальний патронаж зі звільненими особами, які при потребі потребують відновлення документів та працевлаштування на чергових засіданнях спостережної комісії при виконавчому комітеті Подільської районної у м. Полтаві ради.      

 

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©