23 вересня 2017 року Покладання квітів до монументальної скульптури-погруддя А. Т. Кукоби.

Друк

23 вересня 2017 року об 11:00 год. з нагоди святкування Дня міста відбулося покладання квітів до монументальної скульптури-погруддя А. Т. Кукоби — першому Полтавському міському голові незалежності України, народному депутату України, засновнику “Фонду захисту та підтримки талановитих дітей”, кандидату технічних наук, почесному громадянину міста, визначному громадському та політичному діячу. Людині, яка завжди була готова прийти на допомогу, зрозуміти проблему й віднайти оптимальні шляхи її вирішення.

 

Небайдужість до проблем інших, здатність до співчуття, розуміння були втіленням найкращих моральних якостей А. Т. Кукоби. Усе вищезгадане – лише краплинка життя мера, який віддав своє життя за те, щоб рідне місто було інше – європейське та сучасне.

        У покладанні взяли участь  Полтавський міський голова  Мамай О. Ф., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тарашевська С. К.,голова Подільської районної у м. Полтаві ради Дробітько В. П., керівник громадської організації «Фонд  захисту і підтримки талановитих дітей» імені А. Кукоби  Кальник В. П., працівники Подільської районної у м. Полтаві ради, вчителі та учні ЗОШ № 2, які виступили зі словами подяки за ті довгі роки, які Анатолій Тихонович присвятив своєму місту і зробив його таким, яким воно є.

* * *

Таких, як він, забути неможливо,

І доки ще немає порівняння

Життю, яке завжди було щасливим,

У повсякденній праці і коханні.

 

Шлях будівничий був не на папері,

Тому в полтавців прикладів немало,

Адже вони пліч-о-пліч з мером

Красуню Україну будували...

 

 

* * *

 

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©