ВЕРЕСНЕВИЙ ВИПУСК ГАЗЕТИ «ПРАВОВИЙ ВІСНИК»

Друк

   Вийшов вересневий, тематичний  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»...

 

Шановні друзі, колеги, партнери!

   Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  продовжує роботу щодо інформування про актуальні правові питання та новації у законодавстві.   До Вашої уваги вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

      

   У вересневому  випуску читайте

    1 вересня бюро правової допомоги святкували свою 4 річницю з моменту створення. Як діяли ці державні інституції, які досягнення, напрями роботи та  новації читайте у  відповідній статті, присвяченій річниці створення бюро правової допомоги.

   У черговому номері видання знайомтеся з найбільш актуальними та цікавими подіями з життя системи БПД області та роз’ясненнями норм чинного законодавства.

   Напередодні місцевих виборів продовжуємо знайомити читачів з  актуальними  питаннями виборчого законодавства. У свіжому номері дізнавайтеся про участь старост у виборчому процесі та відповідальність за порушення виборчого законодавства.

   Про соціальний захист як пріоритет органів місцевого самоврядування читайте у статті від наших партнерів – очільниці Департаменту соціального захисту Полтавської обласної державної адміністрації  Людмили Корнієнко.

   Подовжуємо знайомити читачів з позитивним досвідом розвитку територіальних громад Полтавщини. У вересневому номері читайте інтерв’ю з головою Опішнянської ОТГ Миколою Різником.

   У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із керівником Решетилівського бюро правової допомоги Олегом Шкурупієм.

   Про правопросвітницьку акції «Правосвідоме літо», яка знайомила учнівську молодь з актуальними правовими питаннями, особливостями безпеки в літній період, цікавими установами,  де діти можуть провести цікаво та змістовно дозвілля.  Про найцікавіших спікерів та теми акції читайте  черговій публікації видання.

  Як юристи системи БПД захищали права клієнтів читайте у рубриці «Приклади успішного захисту».

  Як повернути судовий збір дізнайтеся із консультацій фахівців системи БПД області.

  Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини та адвокат консультує.

  Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

  До Вашої уваги також відеоконсультації фахівців системи БПД та найбільш яскраві онлайн-заходи протягом вересня.

 

  З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися  тут.

Приємного читання!

Корисні веб-посилання

Thursday the 28th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©