30 вересня відзначається День усиновлення

Друк

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення

   

 

 

«Де злагода  в родині, де  мир та тишина,

щасливі там люди, блаженна сторона…»

І.П. Котляревський

 

  Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

  Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників.  Хочеться побажати батькам і діткам, перш за все, міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові.

  Бажаючим взяти у свою сім’ю дитину, потрібно розуміти, що першим кроком до створення сім’ї, є усвідомлення відповідальності за виховання та формування особистості дитини, а щастя почути слова вдячності від неї - є найбільшою радістю життя.

  Зробіть перший крок, зверніться до служби у справах дітей виконавчого комітету Подільської районної у м.Полтаві ради за адресою: м.Полтава, вул.Анатолія Кукоби, 39, каб. 209, тел.: 601321

Корисні веб-посилання

Thursday the 28th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©