Засідання штабу 03.02.2022 р.

Друк
03 лютого 2022 року, в приміщенні Подільської районної у м. Полтаві ради відбулося засідання районного штабу громадських формувань з охорони громадського порядку Подільського району м.Полтави під головуванням заступника голови Подільської районної у м.Полтаві ради Сергія Бойка

   

 

 

 03 лютого 2022 року, в приміщенні Подільської районної у м. Полтаві ради відбулося засідання районного штабу громадських формувань з охорони громадського порядку Подільського району м. Полтави під головуванням заступника голови Подільської районної у м. Полтаві ради Сергія Бойка.

 У засіданні взяли участь керівники громадських формувань з охорони громадського порядку Подільського району м. Полтави, начальник сектору превенції відділення поліції №1 ПРУП ГУНП в Полтавській області Олег Скляр, а також представники структурних підрозділів.

 Учасники заходу обговорили підсумки роботи громадських формувань з охорони громадського порядку за 2021 рік, затвердили склад районного штабу громадських формувань з охорони громадського порядку.

 Крім того, обговорено шляхи співпраці з правоохоронними органами, заходи, спрямовані на профілактику злочинності в районі та інше.

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©