Засідання Президії Подільської районної у м. Полтаві ради 15.02.

Друк

 

15 лютого у Подільській районній у м.Полтаві раді відбулося засідання Президії

   

Депутати розглянули та погодили порядок денний одинадцятої позачергової сесії Подільської районної у м.Полтаві ради восьмого скликання. На розгляд якої винесли 16 питань.

Серед них: про внесення змін та доповнень до Регламенту роботи Подільської районної у м. Полтаві ради восьмого скликання (нова редакція) та про зміну місцезнаходження Подільської районної у м. Полтаві ради та її виконавчих органів.

Окрім цього, про затвердження звіту про виконання бюджету Подільського району у місті Полтава за 2022 рік, про бюджет Подільського району у місті Полтава на 2023 рік, про внесення змін до показників бюджету Подільського району у місті Полтава у 2023 році.

Також під час сесії планують розглянути питання про організацію виконання Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади «Турбота» на 2023 рік, про організацію оплачуваних громадських робіт у 2023році, про організацію виконання «Програми надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку» у 2023 році, про організацію виконання міської програми «Пільгове зубопротезування окремих категорій громадян Полтавської міської територіальної громади на 2023 рік», а також про дострокове припинення повноважень депутата Подільської районної у м. Полтаві ради восьмого скликання Ірини Прудкої та Павла Нагорного.

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©