Одинадцята позачергова сесія 16.02.

Друк

 

16 лютого в онлайн режимі відбулася одинадцята позачергова сесія Подільської районної у м.Полтаві ради


   

Депутати прийняли до виконання обсяги і межі повноважень районною у місті радою на території Полтавської міської територіальної громади.  Прийняли й  бюджет Подільського району у місті Полтава на 2023 рік, а до показників бюджету - внесли зміни.

Окрім цього, під час сесії підтримали проєкти рішень про дострокове припинення повноважень депутата Подільської районної у   м. Полтаві ради восьмого скликання Ірини Прудкої та Павла Нагорного, про організацію виконання Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади «Турбота» на 2023 рік, організацію оплачуваних громадських робіт у 2023 році, про організацію виконання «Програми надання пільг окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку» у 2023 році та про організацію виконання міської програми «Пільгове зубопротезування окремих категорій громадян Полтавської міської територіальної громади на 2023 рік». Також погодили зміну місцезнаходження Подільської районної у м. Полтаві ради та її виконавчих органів.

Під час засідання депутати затвердили  План асигнувань на 2023 рік до Програми сприяння діяльності органів самоорганізації населення у Подільському районі м. Полтави на 2021-2025 роки, граничні межі відшкодування вартості витрат з безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни за рахунок коштів обласного бюджету, звіт про виконання бюджету Подільського району у місті Полтава за 2022 рік, звіт голови Подільської районної у м. Полтаві ради та рішення виконавчого комітету від 14.02.2023р. №23.

Проєкт рішення про внесення змін та доповнень до Регламенту роботи Подільської районної у м. Полтаві ради восьмого скликання вирішили розглянути під час наступної сесії.

 

Корисні веб-посилання

Friday the 29th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©