Новорічне свято для дітей пільгових категорій

Друк

27 грудня 2011 року службою у справах дітей виконавчого комітету Ленінської районної у м. Полтаві ради до Новорічних та Різдвяних свят для 83 дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з соціальнонезахищених сімей, дітей з багатодітних сімей та дітей – інвалідів було організоване свято, яке відбулося в актовому залі Ленінського райвиконкому

   

 

Радісні дітлахи гомінливо, жваво та весело заповнювали місця актового залу, де на них чекав святковий концерт, який влаштували учні Полтавської гімназії № 17 та вихованці Будинку науки і техніки Полтавської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці. 

З подарунками до дітлахів завітали міський голова Олександр Мамай та лідери громадського об’єднання «Наш Дім – Полтава» Володимир Макар та Олександр Залужний, які привітали дітей, опікунів та батьків з наступаючим Новим Роком та побажали міцного здоров’я, успіхів у навчанні, щастя, миру, добробуту і злагоди у кожній оселі.

 

Завдяки небайдужим громадянам, була проведена акція  «Кожній дитині – по одежині», де діти та дорослі отримали одяг, взуття та іграшки. Приємно було спостерігати, як кожен з дітей, опікунів та батьків обирали потрібну та таку необхідну річ.Тепла та святкова атмосфера, яка панувала під час свята, сприяла піднесеному настрою як у дітей, так і у дорослих.Наприкінці Новорічного свята діти отримали солодкі подарунки, фрукти, булочки та макаронні вироби.Проведений захід висвітлений по міському телебаченню та обласному радіо.

Корисні веб-посилання

Thursday the 28th. Joomla Template Creator. Подільська районна у м. Полтаві рада
Copyright 2012

©